Барометр Держдеп відреагував на погрози рф щодо надання Україні ракет далекої дії

Держдеп відреагував на погрози рф щодо надання Україні ракет далекої дії

Просмотров: 772
16 Вересня 2022, 10:04

Сполучені Штати надають Україні зброю для захисту територіальної цілісності від російської агресії.

Про це заявив речник Державного департаменту Нед Прайс, відповідаючи на прохання журналістів прокоментувати погрози росії на адресу США щодо поставок Україні ракет далекої дії, передає кореспондент Укрінформу.

– Щодо систем для України, то в мене немає відповіді на те, що ми сьогодні почули від російської федерації. Але я хотів би підкреслити, усе, що ми надали нашим українським партнерам, мало одну й тільки одну мету: дати їм можливість захистити свою країну, захистити свою територію, захистити свою свободу, захистити свою демократію від вторгнення російських агресорів, — сказав Прайс.

Він додав, що йдеться про забезпечення «наших українських партнерів тим, що їм потрібно для збереження свого суверенітету, незалежності й територіальної цілісності».

Речниця мзс росії захарова у середу заявила, що США будуть визнані «безпосередньою стороною конфлікту в Україні», якщо вирішать надати Києву ракети більшої дальності.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]