Барометр Масове повернення українців додому

Масове повернення українців додому

Просмотров: 450
13 Вересня 2022, 12:20

Масове повернення українців додому продовжується. Лише минулої доби, 12 вересня, до країни в’їхала загалом понад 41 тисяча людей, з яких 38 тисяч – українці

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, передає “Еспресо.Захід“.

З України минулої доби вибули більше ніж 36 тисяч людей. 23 тисячі з них перетнули кордон на польсько-українській ділянці, решта прослідували до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови. Водночас прибула до України за добу понад 41 тисяча людей, 38 тисяч з них – українці.

Також за добу 12 вересня західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули 78 тисяч людей. Проїхали через кордон більше як 18 тисяч транспортних засобів. 

Крім того, упродовж доби оформлено 80 вантажівок з гуманітарною допомогою.

  • Станом на ранок вівторка, 13 вересня, перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд з України утворилися черги зі 105 автомобілів, 2 автобусів та 50 пішоходів 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]