Барометр Окупанти прицільно нищать цивільну інфраструктуру на Миколаївщині: постраждали газові комунікації

Окупанти прицільно нищать цивільну інфраструктуру на Миколаївщині: постраждали газові комунікації

Просмотров: 666
13 Вересня 2022, 11:46

Миколаївщина під ворожими обстрілами. Особливо постраждали Миколаївський та Баштанський райони, зокрема Березнегуватська громада. Ворог завдав удару по газовим комунікаціям.

Інформацію щодо наслідків ворожих обстрілів у Миколаївській області за добу станом на 08:30 ранку 13 вересня опублікували Миколаївська обласна військова адміністрація, поліція, АТ «Миколаївгаз», ДСНС.

У Миколаївському районі вдень 12 вересня, з 15:25 до 15:45, під ворожими обстрілами перебувало смт Первомайське Первомайської громади. Загалом зафіксовано понад 15 прильотів по території селища, чотири з яких влучили в приватне підприємство, інші — по відкритих територіях.

У Баштанському районі 12 вересня, близько 15:00, 18:00, 19:00 були обстріли села Широке Широківської громади та поза межами населеного пункту.

Під постійним вогнем залишаються села, які знаходяться на лінії розмежування Березнегуватської громади.

13 вересня, о 02:15, були обстріли смт Березнегувате, внаслідок чого пошкоджено склад професійного ліцею. Також протягом доби 12 вересня продовжувалися обстріли старостинських округів Березнегуватської громади, що знаходяться біля межі зіткнення.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]