Барометр Вірменія каже, що домовилась з РФ “стабілізувати” ситуацію у Карабаху

Вірменія каже, що домовилась з РФ “стабілізувати” ситуацію у Карабаху

Просмотров: 181
13 Вересня 2022, 11:39

Міністр оборони Вірменії Сурен Папікян поговорив телефоном із міністром оборони Росії Сергієм Шойгу після відновлення обстрілів у Нагірному Карабаху.

Про це повідомила пресслужба міноборони Вірменії, пише “Європейська правда“.

У відомстві заявили, що Папікян представив Шойгу ситуацію, що склалася внаслідок “широкомасштабної азербайджанської агресії щодо суверенної території Республіки Вірменія”.

“Суреном Папікяном та Сергєєм Шойгу було досягнуто домовленості зробити необхідні кроки для стабілізації ситуації”, – йдеться у повідомленні міністерства.

Азербайджан та Вірменія звинуватили один одного у спалаху напруженості, яка виникла вночі. Це остання ескалація після десятиліть ворожнечі між країнами через регіон Нагірного Карабаху.

Після свіжого загострення Єреван вирішив звернутися до Росії, Організації договору колективної безпеки та ООН із вимогою вжити заходів.

У вівторок прем’єр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що на підставі звернення Вірменії відбувається засідання постійної ради ОДКБ щодо ситуації.

Міністерство закордонних справ у вівторок заявило, що стежить за останніми подіями на кордоні Азербайджану та Вірменії, де сторони звинувачують одна одну в прикордонних обстрілах.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]