Барометр На півдні окупанти ведуть переговори про здачу зброї

На півдні окупанти ведуть переговори про здачу зброї

Просмотров: 798
12 Вересня 2022, 11:37

ЗСУ на півдні просунулися кілька десятків кілометрів у глиб захоплених територій. Через це війська РФ опиняються у складних умовах. Деякі підрозділи окупантів налаштовані переговори з українськими бійцями.

На півдні окупанти ведуть переговори про здачу зброї

Про це у понеділок, 12 вересня, повідомила керівник об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк у коментарі  24 каналу .

“Намагаються вести переговори щодо умов того, як вони складуть зброю та перейдуть під егіду міжнародного гуманітарного права”, – зазначила Гуменюк.

За її словами, офіцери цих підрозділів отримали завдання залишати позиції будь-яким способом, який на той час буде доступний окупантам. Так, російські військові можуть повернутися назад до своїх чи скласти зброю та “вийти з бойової гри”, оскільки окупанти досі сприймають це як “спецоперацію”.

“Є вже такі певні розхитування та деморалізація, настільки глибокі, що навіть командування усвідомлює, що їм далі рухатися нікуди”, – повідомила керівник прес-центру Сил оборони Півдня.

Вона наголосила, що російські загарбники знають про результативні дії українських військових на Сході України. Так, вони усвідомлюють, що затискач між правим берегом Херсона та Силами оборони Півдня буде потужним і потрібно шукати способи “евакуюватися”, оскільки використання будь-яких плавзасобів на річці Дніпро обмежене.

За словами Гуменюк, окупанти залишають техніку та озброєння, а себе та підрозділи евакуюють на лівий берег.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]