Барометр У Німеччині поліція застрелила чоловіка, який напав на перехожих з ножем і кричав “Аллах акбар”

У Німеччині поліція застрелила чоловіка, який напав на перехожих з ножем і кричав “Аллах акбар”

Просмотров: 360
9 Вересня 2022, 14:14

Поблизу вокзалу у німецькому місті Ансбах поліція застрелила чоловіка, який поранив ножем кількох людей і кричав “Аллах акбар”.

08.09.2022, Bayern, Ansbach: Polizisten stehen vor einem aufgebauten Sichtschutz, nachdem ein Mann mehrere Passanten angegriffen hat. Nach dem Angriff ist der Mann in der Nähe des Bahnhofs in Ansbach von der Polizei niedergeschossen und dabei tödlich verletzt worden. Der Mann hatte südlich des Bahnhofs mehrere Passanten angegriffen und mindestens zwei Menschen mit einem Messer verletzt. Foto: Bauernfeind/vifogra/dpa – ACHTUNG: Verwendung nur im vollen Format +++ dpa-Bildfunk +++

Про це, як пише “Європейська правда”, повідомляє Spiegel.

Поліція застосувала вогнепальну зброю в Ансбаху близько 18.00 у четвер. Від отриманих поранень чоловік помер на місці, незважаючи на негайні спроби реанімувати його.

Попри вигуки “Аллах акбар” поліція поки не підтверджує ісламістське підґрунтя нападу.

Застреленим виявився 30-річний чоловік. З тактичних міркувань більше подробиць в поліції повідомляти не хочуть. “Але ми знаємо, хто він” – зазначили в поліції. Наразі в оточенні нападника тривають слідчі дії та обшуки.

За даними поліції, чоловік напав на кількох перехожих і поранив ножем щонайменше двох людей. Наразі не можна виключити, що він нападав на перехожих без розбору.

За даними поліції, чоловіка вдалося зупинити кільком стривоженим екіпажам патрульних. Коли він напав на офіцерів, поліція застосувала вогнепальну зброю. Двом постраждалим перехожим нічого не загрожує. Правоохоронці не постраждали.

Нагадаємо, у серпні прикордонна поліція Франції застрелила озброєного ножем чоловіка, який погрожував в аеропорту Руассі-Шарль де Голль поблизу Парижа.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]