Барометр У Херсоні росіян охопили панічні настрої – голова ОВА

У Херсоні росіян охопили панічні настрої – голова ОВА

Просмотров: 473
8 Вересня 2022, 16:06

Російські військові, боячись контрнаступу ЗСУ, вивезли поранених з Херсона, а також власні родини. Наразі лікарні переповнені пораненими та вбитими окупантами.

Про це розповів голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

– Наскільки нам відомо, то вони навіть вивезли власні родини з міста. Адже з кожним днем стає дедалі спекотніше, і ворог зазнає значних втрат, – заявив він.

Також Янушевич розповів, що серед окупантів у Херсоні не рідкість – відкриття «дружнього вогню», коли вони стріляють один одного.

– Нещодавно у Херсоні, біля школи поліції, відбулася перестрілка між чеченцями та «ДНРівцями”. Багато солдат просто дезертирують, – каже голова Херсонської ОВА.

За його інформацією, окупанти усвідомлюють, що майже всі мости зруйновано, тож підкріплення чекати нізвідки, а тому їхнє знешкодження – це лише питання часу.

Ситуація на Херсонщині для окупантів склалася така, що вони не в змозі навіть зробити імітацію так званого «референдуму», хоча хочутьпровести “референдум” про входження до складу росії 4 листопада.

Також у Херсонській області російські окупанти заборонили місцевим жителям перетинати річку Дніпро. Обмеження стосуються як мостів, так і плавзасобів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]