Барометр Як Данія допоможе Миколаївській області під час війни: деталі

Як Данія допоможе Миколаївській області під час війни: деталі

Просмотров: 184
6 Вересня 2022, 10:35

Данія погодилася приєднатися до відновлення Миколаївської області, що страждає від російських обстрілів. Там нададуть як грошову допомогу, так і привезуть спеціалістів.

Про допомогу від Данії розповіла голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва. За її словами, всю програму допомоги розділили на три головні напрямки.

Данія відправить сюди фахівців, які житимуть у безпечній зоні, проте регулярно приїжджатимуть до Миколаєва. Тут будуть як експерти з освіти, інженерії, так і фінансисти, які контролюють рух коштів. Замазєєва зазначає, що данці мають чітке бачення, як все має відбуватися.

Один із напрямів допомоги розрахований на 10 років

У рамках першого напряму допомоги відновлюватимуть усі невідкладні речі. Вони переважно стосуються теплопостачання та водопостачання – щоб люди могли нормально пережити опалювальний сезон та стабільно мати воду. Як зазначає Замазєєва, Данія надає бойлери, труби, ескалатори, пожежні машини тощо.

Другий напрямок – відновлення соціальної інфраструктури, де це зараз можливо та безпечно. А третій етап розрахований десять років. У його рамках мають намір відновити всю інфраструктуру в регіоні, яку зашкодили російські окупанти за час війни.

Крім того, представники місцевої влади ведуть переговори з представниками Данії щодо відновлення українського регіонального бізнесу у фермерському, сільському та морегосподарському комплексах. Це допоможе повернути людей, які виїхали через бойові дії з регіону.

-Ми комплексно розглядаємо поновлення бізнесу, щоб повернути людей, які виїхали через війну, та забезпечити їх роботою. Це допоможе наповнювати бюджет та утримувати ту соціальну інфраструктуру, яку ми відновимо, – зазначила Замазєєва.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]