Барометр Мародерство, викрадення людей, тортури: Окупанти не припиняють терор на Херсонщині

Мародерство, викрадення людей, тортури: Окупанти не припиняють терор на Херсонщині

Просмотров: 343
5 Вересня 2022, 14:22

За останні дві доби правоохоронці порушили 23 кримінальні справи за фактами воєнних злочинів окупантів та їх посіпак у Херсонській області. Серед іншого було зафіксовано викрадення людей, мародерство та вбивства мирних жителів.

Як повідомляють на сторінці поліції Херсонської області у Facebook, загарбники примусово депортували з області дітей, позбавлених батьківської опіки, викрадали священників, займалися обкраданням місцевих жителів та вбивствами тих, хто намагався чинити злочинцям спротив.

Зокрема, у сприянні у викраденні чотирьох дітей віком від 11 місяців до 2 років підозрюють місцеву лікарку-педіаторку, яку загарбники призначили так званою «виконувачкою обов’язків керівниці» однієї з лікарень. Двох дітей вже вивезли на територію ворожої країни буцімто з метою їх лікування, ще двох планують викрасти найближчим часом.

Також зрадниця, за даними правоохоронців, тісно співпрацює з окупаційною псевдовладою та депутатами країни-терористки, періодично приймає від них так звану «гуманітарну допомогу», активно з’являється у пропагандистських відео загарбників.

У поліції також зазначають, що з Бериславського та Генічеського районів до них надходять численні повідомлення про мародерство, здійснене бойовиками ворожої армії. Загарбники крадуть побутову техніку, особисті речі та меблі. Все це вивозять на вантажних автомобілях.

Зокрема, у Генічеську окупанти при спробі розграбувати помешкання місцевих жителів вбили власника квартири, після чого винесли усе, що змогли знайти в його обійсті.

Також продовжуються викрадення цивільних жителів Херсонської області. Так, у Голій Пристані та Новій Каховці було викрадено двох чоловіків, а в Херсоні — жінку. В Херсонському районі загарбники вдерлися до храму, звідки було викрадено місцевого священника та двох прихожан.

А у Каховському районі бойовики з Московії захопили в полон жителя одного з сіл. Наразі відомо, що його піддають тортурам.

Не припиняються й обстріли мирних населених пунктів Херсонської області. Зокрема, внаслідок агресивної поведінки ворожих бойовиків руйнувань зазнала цивільна інфраструктура у Бериславському районі, є загиблі та поранені місцеві жителі.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]