Барометр Запеклі бої точаться недалеко від Запорізької АЕС, – британська розвідка

Запеклі бої точаться недалеко від Запорізької АЕС, – британська розвідка

Просмотров: 522
2 Вересня 2022, 12:20

На півдні України тривають запеклі бої, зокрема обстріли в Енергодарському районі, неподалік окупованої Росією Запорізької АЕС.

Запеклі бої точаться недалеко від Запорізької АЕС, - британська розвідка

Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Як зазначається у зведенні, незважаючи на війну в Україні, 1 вересня російські військові розпочали навчання «Схід-22», щорічні спільні стратегічні навчання, які «знаменують собою кульмінацію року військової підготовки».

Росія публічно заявила, що в них візьмуть участь 50 тисяч військовослужбовців, проте малоймовірно, що цього року буде активно задіяно понад 15 тисяч людей. Це близько 20% сил, які брали участь в останніх навчаннях «Схід» у 2018 році, вважають у британській розвідці.

«Військові дії Росії в Україні показали, що російські військово-стратегічні навчання, такі як «Схід», не змогли підтримати здатність збройних сил проводити великомасштабні та складні операції. Такі заходи ретельно розписані, не заохочують ініціативу і насамперед націлені на те, щоб справити враження на російських лідерів та міжнародну аудиторію», – зазначають у Міноборони Британії.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]