Барометр Вся піхота хоче звалити: окупант зізнається, що офіцери та рядові тікатимуть з України

Вся піхота хоче звалити: окупант зізнається, що офіцери та рядові тікатимуть з України

Просмотров: 440
2 Вересня 2022, 12:05

Російський окупант під час телефонної розмови розповідає, що вся піхота хоче втекти з України. Серед них є офіцери та контрактники.

Вся піхота хоче звалити: окупант зізнається, що офіцери та рядові тікатимуть з України

Українська розвідка перехопила телефонну розмову ще одного російського загарбника. Він розповів про намір піхоти у підрозділі, де він служить, піти з України.

“У нас піхота 15 вересня, офіцери та контрактники, збираються йти до Завацького та зброю складати. Відмовлятимуться воювати”, – розповів окупант.

На питання, що буде з солдатами за відмову, окупант впевнено каже, що нічого їм не загрожує. Якщо вся піхота відмовляється, то військове керівництво просто “заб’є х*р на все це”.

Українські військові завдають окупантам колосальних втрат, тож охочих йти на війну стає дедалі менше. “Друга армія світу” почала шукати військових уже серед безпритульних Санкт-Петербурга та Москви.

У Санкт-Петербурзі до притулків від однієї з благодійних організацій прийшов місцевий чиновник. Він запропонував працівникам поширити листівки, в яких йшлося, що влада шукає охочих на службу за контрактом – тобто нове “гарматне м’ясо”.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]