Барометр Бої за Херсон ще попереду: нардеп Костенко з передової розповів про контрнаступ ЗСУ

Бої за Херсон ще попереду: нардеп Костенко з передової розповів про контрнаступ ЗСУ

Просмотров: 402
31 Серпня 2022, 17:56

Російські війська активізувалися і підтягнули резерви Півдні, тривають запеклі бої. 

Бої за Херсон ще попереду: нардеп Костенко з передової розповів про контрнаступ ЗСУ

Про це з передової фронту в ефірі Радіо Свобода розповів народний депутат, секретар комітету з національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко, коментуючи контрнаступ Збройних сил на півдні України.

«Проводяться активні дії. Ворог веде дуже серйозне проти, реально активізувався та підтягнув резерви», – сказав Костенко.

Він також додав, що в Херсонській області росіяни зменшили можливості перекидати війська на правий берег Дніпра після руйнування переправ, але окупанти продовжують шукати альтернативні варіанти.

«У ворога зменшилися можливості для перекидання сил із лівого берега. Ми знаємо, що вони облаштовують новокахівську греблю – знімають рейки, намагаються зробити із залізничних переїздів автомобільні. І залізничний міст біля Антонівського мосту буде переобладнаний. Але у них ще достатньо сил та коштів і на правому березі Дніпра», – розповів Костенко.

За його словами, ситуація складна, а «бої за Херсон ще попереду, цього етапу ще треба дійти».

– Якісь великі сподівання, що ми вже завтра захопимо Херсон. Але ситуація дуже складна. Це війна, і ситуація може змінювати щогодини. Наші бійці роблять неможливі речі, але це не означає, що ми завтра вже заходимо до Херсона, – сказав Костенко.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]