Барометр Колаборанту Стрємоусову довелося зізнатися, що він втік з Херсона в РФ

Колаборанту Стрємоусову довелося зізнатися, що він втік з Херсона в РФ

Просмотров: 231
31 Серпня 2022, 16:32

З початком активних бойових дій на Херсонському напрямку і прориву ЗСУ лінії оборони окупантів колаборант Кирило Стремоусов, якого росіяни призначили у Херсоні “заступником голови військово-цивільної адміністрації”, втік у російський Воронеж, де і записував свої “мотивуючі” відео нібито в області все “під контролем”.

Джерело: колаборант у Telegram 

Пряма мова Стрємоусова: “Моє відрядження у Воронеж вдалося… Колеги з Росії провели у Воронежі приголомшливий семінар із комунікативного лідерства…

Херсонська делегація також була присутня на семінарі та здобула величезний досвід у вибудовуванні комунікацій із суспільством та соціальними структурами”.

Деталі: Колаборант повідомив нібито зараз “поспішно” повертається до окупованого Херсона, де почне готуватися до проведення псевдо референдуму.

Крім того, колаборант із Запорізької області Євген Балицький також повідомив, що збирається “очолювати” регіон із території тимчасово окупованого Криму через “сімейні обставини”. 

Проте згодом колаборант видалив цей допис.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]