Барометр Місія МАГАТЕ: окупанти показово схопили “українських терористів” біля ЗАЕС

Місія МАГАТЕ: окупанти показово схопили “українських терористів” біля ЗАЕС

Просмотров: 321
31 Серпня 2022, 15:56

Представник окупаційної влади у Запорізькій області Володимир Рогов повідомив, що напередодні місії МАГАТЕ в Енергодарі начебто затримали “українських диверсантів”, які збирались вчинити теракт на Запорізькій АЕС.

Джерело: російське пропагандистське інформагентство “РИА “Новости”

Деталі: Окупанти кажуть, що “теракт” так звані диверсанти мали влаштували саме під час візиту місії МАГАТЕ для того, “щоб показати некерованість ситуації і що Росія не може забезпечити безпеку”

На відео, яке оприлюднили російські пропагандисти, затримання проходить у напівзатемненому приміщенні. Показано, що до людини, яка вже лежить на підлозі обличчям вниз і не чинить спротив, неспішно підходить військовий і починає її бити у відділ попереку (чи робить вигляд, що б’є).

Також показано і озвучується перелік зброї, у тому числі карти якогось об’єкту. Обличчя затриманих не показано. Але видно, що вони взагалі не чинили ніякого спротиву.

Що було раніше

  • 31 серпня місія Міжнародного агентства з атомної енергії вирушила з Києва до Запорізької АЕС, де має оцінити ситуацію та встановити постійне представництво. Окупанти заявили, що дають місії на роботу 1 день.
  • “Влада” окупованої частини Запорізької області оголосила, що не робитиме спецперепустки учасникам місії МАГАТЕ, щоб ті швидко потрапити на ЗАЕС, однак додала, що очікує на прибуття місії до Енергодару вже зранку 1 вересня. 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]