Барометр У Генічеську від виснаження померла дитина, яку окупанти вивозили на “відпочинок”

У Генічеську від виснаження померла дитина, яку окупанти вивозили на “відпочинок”

Просмотров: 607
30 Серпня 2022, 11:25

У тимчасово окупованому Генічеську померла дівчинка, яку колаборанти возили на відпочинок до російської Адигеї, ймовірна причина смерті – виснаження

12-річну дівчинку поховали 27 серпня, про це повідомив директор Центру близькосхідних досліджень Сергій Данилов.

Відомо, що дитина погано себе почувала протягом усього шляху, але дорогою їй так і не надали своєчасної медичної допомоги.

Моторошна історія сталась одразу після приїзду юних генічан з Адигеї. Саме цей суб’єкт рф окупанти призначили “шефом” для Генічеського району.

На початку серпня на запрошення керівництва російської республіки та за сприяння окупаційної адміністрації міста діти з багатодітних сімей Генічеська у супроводі декількох батьків на автобусах були відправлені на відпочинок до адигейського табору.

Дивно, але батьки, які зовсім не турбуються за безпеку синів і доньок (у воєнний час!) таки знайшлись. Чи вони справді повірили у маячню окупантів про “россию тут навсегда”, чи любов до дармового (поїздка і відпочинок відбувались за рахунок приймаючої сторони) переважила над всіма здоровими інстинктами, невідомо. Поїхали навіть діти з родин, які проживають у Генічеську біля самісінького Азовського моря, де можна відпочивати і відпочивати.

Днями відпочивальники повернулись. Живі-здорові – спитаєте? У тому то і річ, що не всі. За кілька годин після приїзду померла 12-річна генічанка. Дівчинка була дуже худою для свого віку і важила лише 20 кг. Виявилось, що в Адигеї вона перебувала у лікарні, а по дорозі назад у генічанки двічі зупинялось серце, проте до лікувальних закладів у Криму її ніхто не завіз.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]