Барометр Одесита за антиукраїнські пости суд зобов’язав читати українську літературу

Одесита за антиукраїнські пости суд зобов’язав читати українську літературу

Просмотров: 231
28 Серпня 2022, 08:18

Приморський районний суд Одеси зобов’язав чоловіка прочитати твори Сергія Плохія “Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності” та Романа Іваничука “Орда”. Таким чином, одесита покарали за антиукраїнські пости в соцмережах.

Одесита за антиукраїнські пости суд зобов'язав читати українську літературу

Про це з посиланням на вирок суду повідомляє у суботу, 27 серпня,  УНІАН . 

“Встановлено, що чоловік у березні поширив у мережі Інтернет публічні заклики до насильницької зміни та повалення конституційного ладу України. Також він поширив в Однокласниках заклики до насильницької зміни кордонів території України”, – йдеться у повідомленні. 

Під час судового засідання чоловік визнав себе винним у повному обсязі, у скоєному покаявся, видалив публікації та допомагав медикаментами для ЗСУ.

Проте прочитанням літератури чоловік не відбудеться. Його визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 110, ч. 2 ст. 109 КК України, та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на п’ять років без конфіскації майна, але звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням строком на три роки.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]