Барометр На Тайвань прибув ще один американський сенатор

На Тайвань прибув ще один американський сенатор

Просмотров: 270
26 Серпня 2022, 08:43

Членкиня сенатського комітету США з питань торгівлі і збройних сил, республіканка Марша Блекберн у четвер прибула на Тайвань, що стало останнім із низки візитів американських політиків і посадовців на острів, який Китай вважає своєю територією.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Reuters.

Блекберн прибула до Тайбея, адміністративного центру Тайваню, на борту військового літака США. Її зустрів на злітному полі аеропорту Дуґлас Хсу, генеральний директор міністерства закордонних справ Тайваню.

“Тайвань є нашим найсильнішим партнером в Індійсько-Тихоокеанському регіоні. Регулярні візити високого рівня до Тайбея є давньою політикою США. Комуністичний Китай не змусить мене відвернутися від острова”, – йдеться в заяві Блекберн.

Міністерство закордонних справ Тайваню повідомило, що Блекберн у межах візиту зустрінеться з президенткою острова Цай Інвень, а також з високопосадовцем служби безпеки Веллінгтоном Ку та міністром закордонних справ Джозефом Ву.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]