Барометр На окупованих Росією територіях півдня України зникла електрика

На окупованих Росією територіях півдня України зникла електрика

Просмотров: 456
25 Серпня 2022, 15:16

Призначені Росією “влада” Херсонської області підтвердила перебої з електропостачанням у регіоні, а також у частині Запорізької області.

Зеленский предложил Европе схему обмена электричества на газ — РБК

Про це сказав співрозмовник “Інтерфаксу” в “адміністрації” Херсонської області, пише .

“Електрики немає в Херсоні та деяких населених пунктах області. Частково відключено водопостачання та мобільний зв’язок”, – заявив він.

У Запорізькій області проблеми з електрикою спостерігаються, зокрема, у Мелітополі та Енергодарі. Читачі “Країни” пишуть, що світла немає й у Бердянську.

Причина тотального відключення електрики (а потім і води) на підконтрольних Росії територіях півдня України досі незрозуміла.

За однією з версій, це пов’язано із черговим обстрілом Енергодару (де знаходяться Запорізька АЕС та Запорізька ТЕС). Іншою – з початком процесу відключення захоплених територій від української енергосистеми, що раніше анонсували росіяни.

Раніше про те, що Енергодар залишився без світла та води, заявив мер міста. Він пов’язав це з обстрілами міста, де знаходиться Запорізька АЕС та Запорізька ТЕС.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]