Барометр Шпигуна з Кабміну засудили до 12 років ув’язнення

Шпигуна з Кабміну засудили до 12 років ув’язнення

Просмотров: 396
25 Серпня 2022, 13:40

Екс-співробітника Кабміну України, який шпигував на користь ФСБ, засудили до 12 років ув’язнення. Про це у четвер, 25 серпня, повідомляє прес-служба СБУ.

Шпигуна з Кабміну засудили до 12 років ув'язнення

Зазначається, що Шевченківський районний суд Києва засудив до 12 років позбавлення волі завідувача відділу Секретаріату Кабміну, який шпигував на користь ФСБ РФ.

“Фігуранта визнано винним у державній зраді. І, крім тюремного терміну, суд призначив конфіскацію всього майна, що перебуває у його власності”, – йдеться у повідомленні.

Російську агентуру, до якої входили чиновники Кабміну та Торгово-промислової палати України, викрили на початку року. У СБУ зазначили, що фігуранти передавали ворогові різну розвідувальну інформацію: від стану обороноздатності до облаштування держкордону та персональних даних українських правоохоронців.

Російські куратори платили українським зрадникам від 2 до 15 тис. доларів, залежно від ступеня секретності та важливості зібраних даних.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]