Барометр У Миколаєві з початку повномасштабного вторгнення поранено понад 20 дітей, одна дитина загинула

У Миколаєві з початку повномасштабного вторгнення поранено понад 20 дітей, одна дитина загинула

Просмотров: 171
24 Серпня 2022, 17:23

З 24 лютого – початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну – на території Миколаєва внаслідок бойових дій було поранено понад 20 дітей, загинула 17-річна дівчина.

Про сумну статистику розповіла начальниця служби у справах дітей міської ради Юлія Кравченко в ефірі ТРК “НІС-ТВ”, повідомляють у прес-службі міськради.

“На жаль, за цей час загинула дівчинка 2004 року народження. Це Корабельний район, де зафіксовано найбільшу кількість поранених дітей. У Миколаєві понад двадцять дітей дістали поранень різного ступеня важкості. Вони пройшли лікування, деякі досі продовжують отримувати медичну допомогу. Дякую спеціалістам обласної дитячої лікарні, які допомагають постраждалим з усієї області. Забезпечують усім необхідним», – каже вона.

Юлія Кравченко закликала батьків не поспішати повертатися до міста. За її словами, останнім часом спостерігається така тенденція. Втім, вона наполягає, що заради життя та здоров’я дітей поки що варто перебувати у безпечнішому місці.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]