Барометр В Южноукраїнську відзначили день Прапора

В Южноукраїнську відзначили день Прапора

Просмотров: 3666
23 Серпня 2022, 16:45

Сьогодні, 23 серпня, на площі біля виконавчого комітету Южноукраїнська відзначили день Державного Правора УКраїни.

Право підняти жовто-синій стяг надали військовослужбовцям Збройних сил України.

На урочистостях були присутні депутати Южноукраїнської міської ради, представники трудових колективів, волонтери, активісти, військові та інші мешканці міста. Багато хто з них прийшов у вишиванках або патріотичних футболках. У руках люди тримали великі знамена та маленькі прапорці.

Слова привітання прозвучали від заступника міського голови Сергія Горностая та голови профспілкового комітету ВП ПАЕС Сергія Сніткова.

Сергій Горностай
Сергій Снітков

Від імені громади квіти до пам’ятного знаку “Незламні духом” відвезли та поклали депутати міської ради Людмила Рибакова і Олег Коноплянников.

Гарного настрою присутнім додали солістки вокального ансамблю міського центру культури та дозвілля, а також музиканти оркестру «Gard Band».

Підняття прапору під час війни є особливо важливим, бо це символ об’єднання нашої країни. У сьогоднішній реальності його підіймають на звільнених від ворогів територіях України.

Кожного року, вже 18-й рік поспіль, вся країна вшановує головний символ – Державний прапор України. У 2009 р. президент України вніс до указу зміни, заснувавши щорічну офіційну церемонію підняття Державного прапора 23 серпня на передодні Дня Незалежності.

Джерело: yuzhkanews.city

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]