Барометр Депутати окупованої Снігурівки провели сесію міськради

Депутати окупованої Снігурівки провели сесію міськради

Просмотров: 476
23 Серпня 2022, 10:06

Відбулося засідання XIX позачергової сесії Снігурівської міської ради, яке проходило в режимі онлайн. Про це повідомляє сайт міської ради.

На розгляд депутатів було винесено десять питань, а саме-зміна типів та найменування навчальних закладів загальної середньої освіти Снігурівської громади та їх філій. Також були затверджені статути даних навчальних закладів та положення філій у нових редакціях.

– Як відомо, цього року була розпочата реформа закладів загальної середньої освіти. Це питання дуже болюче, до окупації ми почали обговорення і планували втілення реформи, вона не зупинена і йде в свою чергу. Щоб не втратити можливість фінансування шкіл у 2023 році, ми повинні їх реформувати, – зазначила мер Інна Бойко.

Вона додала, що цього навчального року школи громади, як і більшість в Україні, працюватимуть дистанційно.

– На даний час директори навчальних закладів завершують формування навчальних планів та мережі. Питання залишається відкритим щодо тих вчителів, які залишилися на окупованій території. Директори кожної школи проводять з вчителями наради, всі зараз намагаються спланувати так, щоб вчителі були зайняті, – зазначила голова ОТГ.

За результатами сесії опорна школа стане Снігурівським ліцеєм, колишня ЗОШ № 2 стане початковою школою Снігурівського ліцею. Кобзарцівська, НОВОВАСИЛІВСЬКА та Юр’ївська філії опорного закладу стануть гімназіями Снігурівського ліцею Снігурівської міської ради. СШ №1 та СШ №3 – Снігурівський ліцей №1 та №3 відповідно, Снігурівська гімназія ім.Т. Г. Шевченко називатиметься-Снігурівський ліцей ім.Т.Г. Шевченка. Галагановська, Євгенівський, Калинівський і Павлівський КПК, Першотравнева і тамаринська ЗШ стануть ліцеями.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]