Барометр ЗСУ змусили відступити ворога на Бахмутському напрямку – зведення

ЗСУ змусили відступити ворога на Бахмутському напрямку – зведення

Просмотров: 159
23 Серпня 2022, 08:28

На кількох напрямках російські війська здійснювали невдалі наступи, зокрема на Бахмутському – намагалися вести штурми, не мали успіху і відійшли.

ДжерелоГенштаб ЗСУ

Деталі: На Волинському та Поліському напрямках у прикордонних районах противник активно застосовує засоби радіоелектронної боротьби.

Зберігається загроза завдання ракетних та авіаційних ударів з території Республіки Білорусь.

На Сіверському напрямку противник із ствольної артилерії здійснював обстріли цивільної та військової інфраструктури населених пунктів Чернігівської та Сумської областей.

На Слобожанському напрямку ворог веде бойові дії з метою утримання раніше зайнятих районів та рубежів, намагається покращити тактичне положення.

На Харківському напрямку ворог обстрілював із ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Одноробівка, Соснівка, Цупівка, Нове, Замулівка, Докучаєвське, Питомник, Старий Салтів, Велика Рогань та Івашки. Завдав авіаударів біля Питомника та Мосьпанового. Для розвідки позицій українських військ та коригування вогню артилерії задіяв БпЛА.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]