Барометр “Це божевілля”: легенда боксу жорстко відреагував на поразку Джошуа від Усика

“Це божевілля”: легенда боксу жорстко відреагував на поразку Джошуа від Усика

Просмотров: 599
22 Серпня 2022, 16:20

Легендарний британський чемпіон Леннокс Льюїс розкритикував роботу команди свого співвітчизника Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) після його поразки у реванші з Олександром Усиком (20-0, 13 КО). Колишній чемпіон світу, зокрема, зазначив, що англійця неправильно інформували про перебіг бою.

Про це Льюїс заявив в інтерв’ю YouTube-каналу Stamina For Sale. Він висловив розчарування тим, що побачив на ринзі 20 серпня, а також розкритикував план Джошуа та його тренерів на друге протистояння з українським боксером.

“По-перше, я б хотів, щоб пояси повернулися до Великобританії. Я дивився бій, і думаю, що багато людей розуміють, наскільки важливий джеб. Джеб дуже важливий, це твоя перша зброя. Перед тим, як ти перейдеш на корпус або зробиш щось ще, тобі необхідно пристрілятися джебом. Я нічого цього не побачив цього в бою. Це мене трохи розчарувало. Мені було шкода Ентоні. Мені розчарував кут Джошуа. Я не розумію, чому вони казали йому, що він виграє після трьох раундів. Для мене це божевілля. Джошуа багато чого треба змінити”, – сказав Льюїс.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]