Барометр Військовий та музикант Павло Вишебаба розвіяв міфи про Донбас

Військовий та музикант Павло Вишебаба розвіяв міфи про Донбас

Просмотров: 312
22 Серпня 2022, 16:10

Український музикант, поет, екоактивіст, а також військовий ЗСУ Павло Вишебаба розповів, що у багатьох його товаришів по службі було упереджене ставлення до жителів прифронтових регіонів Донецької області. Захисник розвіює міфи про те, що більшість людей на Донбасі мають проросійську позицію. Спростовують ці фейки й самі мешканці, які намагаються всіляко допомагати українським воїнам.

Згадав Вишебаба кілька історій, коли пенсіонери намагалися дати йому чималу суму грошей. Про це він розповів в інтерв’ю журналістці Олесі Бацман для її YouTube-каналу.

“У мене вже є тут (на Донеччині – ред.) друзі, зустрічав і поціновувачів своїх віршів. Тільки проукраїнську позицію у людей я зустрічав тут… Коли ми тільки сюди приїхали і йшли шукати, де можна взяти воду чи якісь продукти, всі ж магазини не працюють, і побачили, що з машини хтось привозить якісь продукти. Підійшли туди, стоять селяни, всі бачать, що ми у формі. Це буквально початок був, ще березень. І бабуся одна як почала нам пхати 500 грн у кишеню: “Хлопці, щось собі купіть”. Кажу: “Війна йде, невідомо, чи отримаєте ви ту пенсію, це фронтова лінія, фронтове село. Ми ж отримуємо грошове забезпечення, нам не треба”, – поділився музикант.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]