Барометр СБУ викрила російських агентів, які корегували вогонь по Запоріжжю, одного схопили

СБУ викрила російських агентів, які корегували вогонь по Запоріжжю, одного схопили

Просмотров: 205
22 Серпня 2022, 15:41

Служба безпеки України нейтралізувала агентурну групу російських спецслужб, яка збирала дані про дислокацію та переміщення ЗСУ у Запорізькі області, одного з її членів було затримано.

Джерело: пресслужба СБУ

Дослівно: “У результаті багатоетапної спецоперації у Запорізькій області нейтралізовано агентурну групу головного управління генерального штабу ЗС РФ (більш відомого як ГРУ), яка збирала дані про дислокацію та переміщення сил оборони України на півдні”.

Деталі: Повідомляється, що на чолі зрадників стояла мешканка тимчасово окупованого Мелітополя. Для збору розвідданих жінка залучила свекра з обласного центру.

Він здійснював зовнішнє спостереження за переміщенням українських військ і робив відповідні фото. Спілкувалися злочинці через закриті канали зв’язку.

Отриману від родича інформацію зрадниця передавала окупантам для планування і підготовки серії ракетно-артилерійських обстрілів по Запоріжжю.

Оперативники СБУ затримали учасника групи із Запоріжжя на спробі передачі загарбникам закритих відомостей.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]