Барометр У Миколаєві чиновниця пенітенціарної служби шпигувала на росію

У Миколаєві чиновниця пенітенціарної служби шпигувала на росію

Просмотров: 368
21 Серпня 2022, 15:30

В Миколаєві співробітники СБУ виявили та затримали чиновницю пенітенціарної служби, яка зрадила присязі України та передавала ворогу інформацію щодо співробітників пенітенціарних закладів. За зловмисниця отримували грошову винагороду.

Встановлено, що «зв’язковим» у чиновниці був «начальник відділу кадрів» незаконно створеного окупантами «управління федеральної служби виконання покарань по Херсонській області». Цю псевдопосаду колишній кадровик однієї з виправних колоній Херсонщини отримав за те, що добровільно пішов на співпрацю з окупантами. Зрадники України раніше були знайомі.

Жінка передавала росії персональні дані чинних співробітників пенітенціарної служби: інформацію про місця роботи, адреси реєстрації та реального проживання. Отримані відомості спецслужби рф використовували з метою розвідувально-підривної діяльності проти України. У тому числі для чинення тиску на правоохоронців та їх близьких, можливого їх вербування та отримання відомостей службового характеру.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]