Барометр Співробітниці кримінально-виконавчої служби перейшли на бік ворога: їм повідомили про підозру

Співробітниці кримінально-виконавчої служби перейшли на бік ворога: їм повідомили про підозру

Просмотров: 431
19 Серпня 2022, 16:25

Дві співробітниці державної кримінально-виконавчої служби підозрюються у держзраді та колабораційній діяльності.

Сьогодні о 16:114820читать на русскомСпівробітниці кримінально-виконавчої служби перейшли на бік ворога: їм повідомили про підозру

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

За даними слідства, начальник відділу роботи з персоналом однієї з виправних колоній Херсонської області добровільно перейшла на бік окупантів і обійняла посаду начальника відділу кадрів у незаконно створеному окупантами «управлінні служби виконання покарань по Херсонській області».

З нею розпочала співпрацювати заступник начальника одного з відділів Департаменту з виконання кримінальних покарань (м. Одеса). Жінка неодноразово висловлювала своє прихильне ставлення до окупаційної влади та передавала «начальниці відділу» дані окремих працівників установ виконання покарань Херсонської області, які не погодилися перейти на бік окупантів та виїхали на підконтрольну Україні територію.

Суд обрав стосовно заступника начальника одного з відділів Департаменту з питань виконання кримінальних покарань запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими ДБР, розташованого у м. Миколаєві, під час оперативного супроводу СБУ у Миколаївській області.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]