Барометр «У Білгороді зґвалтували трьох дівчаток – 14, 15 та 17 років»: окупант розповів про злочини російських солдатів, які мали «змінити» їх на позиціях

«У Білгороді зґвалтували трьох дівчаток – 14, 15 та 17 років»: окупант розповів про злочини російських солдатів, які мали «змінити» їх на позиціях

Просмотров: 323
19 Серпня 2022, 13:41

Російський військовий, підрозділ якого дислокується на Харківщині, розповідає про відмову командування в ротації тому, що військові, які мали їх замінити, зґвалтував трьох дівчаток 14, 15 та 17 років у російському Білгороді.

Про це повідомляє ГУР.

За словами окупанта, все командування з 30 осіб, включаючи командира та підполковника, написали «відмовні». Перспектива сісти у в’язницю за відмову в участі в так званій «спецоперації» їх не лякає.

– Ну, якщо вам ще підпишуть це звільнення.

– За нами вже другий день бігають, ж*пи лижуть. Кажуть: «Ось давайте ми вас на 10 днів у відпустку відпустимо, тільки приїдете назад».
– Я сказав: «Якщо ви мене у відпустку відпустите – я не приїду назад».

Мама російського солдата каже, що у Білгороді на ротацію чекають 500 осіб. Однак син сказав, що вони не зможуть приїхати на війну до України.

– Зараз, які мали приїхати і нас поміняти. Люди у Білгороді зґвалтували трьох дівчат. Однією 14, 15 та 17 років. Через це нікого сюди не відправляють більше, бо вони людей ґвалтують.
– Та ти що, наші солдати?
– Так.
– Ось там 500 людей сидять. Вчора телефонувала, людей змусили підписувати контракт. Прям ось насильно змусили.
– Та не можуть, мам, насильно змусити підписати контракт. Вони можуть грошей пообіцяти, а тому дебіли погодяться, як ми погодилися за гроші їхати.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]