Барометр Генерал Марченко звернувся з проханням до своїх фанатів

Генерал Марченко звернувся з проханням до своїх фанатів

Просмотров: 303
19 Серпня 2022, 11:56

Генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко відреагував на появу у Миколаєві білбордів з його фото. Він подякував за довіру, але закликав такого не робити. Про це Марченко написав на своїй сторінці у Facebook.

Генерал Марченко вважає появу такої реклами у Миколаєві недоречною під час війни.

– Шановні миколаївці, дуже вдячний за вашу довіру і віру, але дуже прошу не робити поки що такого, йде війна і воно не дуже доречно. Дякую і сподіваюсь на порозуміння… Вважаю це перебільшенням, це не особисто моя заслуга, що Миколаїв – місто герой, це нам далося потом і кров’ю тисячі солдатів, офіцерів, волонтерів і просто людей, – йдеться у повідомленні.

Військовий командир наголосив, що в армії мінімум 250 тис. людей, які заслуговують на повагу. Він закликав на цих білбордах висловити подяку ЗСУ.

– Не треба дякувати тільки Марченко чи Кіму, чи Залужному, це колективне досягнення тисяч людей, я звичайна людина і лише робив свою роботу, як інші офіцери і генерали, це великий механізм, – зазначив він.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]