Барометр Южноукраїнськ відвідав заступник Кіма – Олександр Трайтлі, перевіряв заклади освіти

Южноукраїнськ відвідав заступник Кіма – Олександр Трайтлі, перевіряв заклади освіти

Просмотров: 3374
19 Серпня 2022, 08:52

В середу, 17 серпня, місто Южноукраїнськ відвідав заступник голови Миколаївської обласної військової адміністрації Олександр  Трайтлі.

Метою візиту був контроль за станом підготовки закладів освіти Южноукраїнська до нового навчального року.

Департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації представляла заступник директора Наталія Сокульська.

Южноукраїнську громаду представляли перший заступник міського голови Олексій Майборода, профільний заступник міського голови з питань освіти Сергій Горностай, начальник управління освіти Юрій Сінчук,  начальник 25 ДПРЧ–4 ДПРЗ ГУ ДСНС в Миколаївській області Олександр Бабець та інспектор відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Тетяна Сердюк.

Олександр Трайтлі поцікавився ходом підготовки  укриттів в закладах освіти: документами по створенню комісії по обстеженню укриттів, кінцевим актом, як результата роботи комісії; механізмом роботи комісії; процесом  комплектації укриттів та кунцевим результатом.

Заступник міського голови Сергій Горностай детально ознайомив присутніх з процедурою роботи комісії від початку до завершення; інформував про його зустріч з директорами закладів освіти та можливі варіанти формату навчання в новому навчальному  році.

Наталія Сокульська поцікавилась, як укомплектовані на сьогодні укриття; яка  сума коштів  була на це витрачена.

Начальник управління освіти Юрій Сінчук проінформував присутніх про перелік матеріалів та устаткування, які були придбані  та влаштовані  в укриттях. Загальна сума коштів, яка була витрачена на дані цілі складає 647,2 тис. грн.

Після обговорення усіх організаційних питань, гості мали змогу наочно впевнитись в результатах роботи та оцінити обсяг робіт, який було виконано закладами освіти.

Відвідуючи укриття Олександр Трайтлі, поспілкувався з директорами закладів освіти по питаннях мережі, контингенту, кадрів, взаємодії з батьками тощо.

Олександр Трайтлі високо оцінив підготовку укриттів та подякував за злагоджену і якісну роботу місцевій владі, управлінню освіти, адміністраціям усіх закладів освіти та їх працівникам.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]