Барометр У Первомайську волонтери запускають виробництво бліндажних свічок: влітку готують не тільки сани

У Первомайську волонтери запускають виробництво бліндажних свічок: влітку готують не тільки сани

Просмотров: 149
19 Серпня 2022, 08:34

З огляду на те, що скоро осінь, і наші героїчні ЗСУ в прямому сенсі мають якось зігріватися, у благодійному фонді Володимира Вовка «Первомайщина — наш оберіг» виступили з ініціативою. Планують виробляти спеціальні бліндажні свічки.

Про ініціативу та ідею, а також плани, як її втілювати в життя, ми поспілкувались із очільником БФ «Первомайщина — наш оберіг», депутатом Миколаївської облради Володимиром Вовком.

«Річ у тім, що зараз всі вже починають втомлюватись від війни. Ми це дуже добре бачимо, хтось волонтерив, донатив, щось робив, а врешті вигорів, виснажився, збавляє оберти. І таке явище, хоч і закономірне, але прикре. І це все відчувають там, на «нулі», наші захисники і захисниці. Ми вирішили: треба з тим шось робити. Аби нашу увагу та турботу війська відчували постійно»— повідомив очільник фонду.

У фонді стали розглядати різні варіанти, але зважили на наближення осені та необхідність мати засоби обігріву у військах. Аби то було зручно, компактно і безпечно.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]