Барометр Раді пропонують розширити категорії чоловіків, звільнених від військової служби

Раді пропонують розширити категорії чоловіків, звільнених від військової служби

Просмотров: 282
18 Серпня 2022, 17:24

Народні депутати України пропонують звільняти від військової служби чоловіків, які мають 3 і більше дітей віком до 18 років, вже зареєстрували законопроєкт.

Розширення категорії чоловіків, яким можна виїжджати з України під час  воєнного стану » Новини Закарпаття

Джерело: ВРУ у Telegram

Дослівно: “Однією з підстав звільнення від військової служби під час особливого періоду є наявність у військовослужбовця трьох і більше дітей віком до 18 років”.

Деталі: Відповідний законопроєкт № 7678 “Про військовий обов’язок та військову службу” зареєстрували народні депутати України Олексій Гончаренко, Сергій Рахманін та Роман Костенко.

Що було раніше:

  • 29 липня Верховна Рада ухвалила законопроєкти №7481 та №7352, якими розширила перелік осіб, які не підлягають призову під час мобілізації та мають право на відстрочку від мобілізації.
  • 17 серпня міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Збройні cили України наразі не потребують збільшення загальної кількості особового складу, мобілізації підлягають конкретні фахівці.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]