Барометр Ахметов готовий фінансувати відбудову Маріуполя після деокупації

Ахметов готовий фінансувати відбудову Маріуполя після деокупації

Просмотров: 173
18 Серпня 2022, 16:22

Мільярдер Рінат Ахметов заявив, що готовий фінансувати відбудову Маріуполя після повернення українського контролю над містом.

Про це він заявив в інтервʼю польському виданню Wiadomosci.

“Для мене Маріуполь був, є і завжди буде українським містом. Я вірю в українську армію та підтримку наших західних партнерів. Я вірю, що якщо Україна отримає достатню військову допомогу, Маріуполь обов’язково буде звільнений”, – наголосив Ахметов.

Зазанчимо, що довоєнна капіталізація активів групи SCM Рината Ахметова, які наразі зруйновані, постраждали, або законсервовані через військову агресію РФ перевищила 20 мільярдів доларів. Зокрема, зруйновані найбільші активи Метінвесту – Азовсталь та ММК Ілліча у Маріуполі.

Ахметов продовжив, що “коли український прапор знову здійметься над Маріуполем, ми спрямуємо всі сили на відбудову міста”. 

“Особисто я не пошкодую на це ні сил, ні грошей. Ми обов’язково відновимо наші заводи, і сталь з Маріуполя в Україні знову буде конкурувати на світових ринках”, – резюмував він.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]