Барометр Зеленський у Львові: перед зустріччю з Ердоганом і Гутеррешем провідав військових

Зеленський у Львові: перед зустріччю з Ердоганом і Гутеррешем провідав військових

Просмотров: 245
18 Серпня 2022, 13:58

Президент Володимир Зеленський прибув до Львова де повинен провести зустріч із президентом Туреччини Таїпом Ердоганом і генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррешем.  

Джерело: повідомлення Офісу президента

Дослівно: “Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку на Львівщину. Після прибуття до Львова Глава держави заслухав доповідь місцевого керівництва щодо організації евакуації громадян із зон бойових дій”.

“Президент також відвідав військовослужбовців, поранених під час бойових дій, які проходять лікування в одному з медичних закладів міста”.

Деталі: Зеленському доповіли, що з початку повномасштабної збройної агресії Росії проти України в медзакладі було надано допомогу понад 9 тис. військовослужбовців (більш як 3,4 тис. поранених, близько 2,1 тис. травмованих та майже 3,6 тис. хворих).

Також президент взяв участь у церемонії вшанування пам’яті українських воїнів, які загинули у війні проти російських загарбників.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]