Барометр На Миколаївщині через влучення блискавки загорівся дах будинку

На Миколаївщині через влучення блискавки загорівся дах будинку

Просмотров: 259
18 Серпня 2022, 10:51

Через влучення блискавки 17 серпня загорівся дах двоповерхового житлового будинку в селі Парутине Куцурубської територіальної громади Миколаївського району.

Про це повідомили в Головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій в Миколаївській області.

Рятувальники 22-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го ДПРЗ о 09:25 локалізували та о 10:10 ліквідували пожежу даху будинку на вулиці Ольвійській на площі 50 квадратних метрів.

Також 17 серпня, на території Миколаївської області виникло ще дві пожежі.

О 07:57 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу вантажного мотоцикла Зубр-Horse НТ-200 по провулку Медовому в селі Новосілка Прибужанської територіальної громади Вознесенського району.

Відділення місцевої пожежної охорони «Мартинівка», прибувши на місце з’ясувало, що транспортний засіб знаходиться у господарчий будівлі. О 08:13 пожежа локалізована та о 08:20 ліквідована на площі два квадратних метра, її причина встановлюється. Вогнем пошкоджена господарча споруда та врятовано житловий будинок, розташований поруч.

Пожежу електропроводки завантажувальної машини в металевій прибудові ліквідували рятувальники 2-ї ДПРЧ 2-го ДПРЗ на площі три квадратні метри на вулиці Проєктній в Миколаєві.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]