Барометр У ЗСУ пояснили, чому командування росіян втекло з Херсона

У ЗСУ пояснили, чому командування росіян втекло з Херсона

Просмотров: 651
17 Серпня 2022, 10:49

Військове командування російських загарбників тікає із окупованого Херсона. Це означає, що наступ ворогові менш важливо, ніж збереження власних життів.

У ЗСУ пояснили, чому командування росіян втекло з Херсона

Про це повідомляє  РБК-Україна  із посиланням на керівника прес-центру сил охорони та оборони ОК “Південь” Наталію Гуменюк в ефірі телемарафону.

“Швидше за все, це (втеча командування РФ – ред.) означає, що комусь треба зберегти своє життя і комусь дуже страшно за свої перспективи. І усвідомлення того, що наш вогневий контроль над транспортними та логістичними артеріями потужною та невідворотною” , – пояснює Гуменюк.

При цьому вона зазначила, що окупанти, намагаючись використовувати мости для перевезення легкою автотехнікою своїх “безцінних” життів, вони все ж таки ризикують.

“Бо розуміють, що пошкодження, які ми завдаємо, досить промовисті. Тобто, не витримають ці логістичні маршрути перевезення важкої техніки та підтягування резервів, допомоги військовою такою вже не буде”, – наголосила Гуменюк.

Також вона відповіла на запитання, чи можливий взагалі наступ росіян за таких обставин на цьому напрямі.

“В умовах сучасного ведення бою та управління (все ж таки існує дистанційне управління військами) вони зможуть зараз і намагатимуться, але те, що їх не настільки цікавить результативність цієї операції, а збереження своїх життів, то це очевидно”, – пояснює Гуменюк.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]