Барометр Дитячи садочки в Южноукраїнську не відкриються, – міська рада

Дитячи садочки в Южноукраїнську не відкриються, – міська рада

Просмотров: 4574
16 Серпня 2022, 21:30

В дошкільних закладах Южноукраїнська відсутні укриття, тому забезпечити роботу дитячих садків неможливо.

Про це повідомив заступник міського голови Южноукраїнська Сергій Горностай.

Він зазначив, що відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» та лист Міністерства освіти і науки України від 02.04.2022 року №1/3845-22 «Про рекомендації для працівників закладів дошкільної освіти на період дії воєнного стану в Україні», головною передумовою забезпечення навчального процесу в очному форматі є наявність та задовільний стан укриттів в закладах дошкільної освіти.

– «В наших садочках не передбачені укриття, тому вони не відповідають вимогам і як наслідок не можуть відновити навчальний процес для діточок», – зазначив Сергій Горностай.

Проте, у місті Южноукраїнську в закладах дошкільної освіти №6 «Світлячок» та №8 «Казка» працюють чергові групи, у яких перебувають діти  віком від 3-х до 6(7) років.

– «Діяльність цих груп передбачена виключно для визначених категорій батьків, які узгоджуються з керівництвом міста: наприклад таких, як одинокі працюючі, оперативний персонал ВП ПУАЕС (обоє батьків), військовослужбовці (обоє батьків), внутрішньо-переміщених осіб, іншої категорії батьків. Станом на сьогодні усі місця у відкритих чергових групах заповнені», – заявив Горностай.

Шановні батьки, просимо Вас з розумінням поставитися до ситуації, що склалася. Нажаль, війна докорінно змінила наше життя, а особливо наших дітей, яких ми повинні захистити всіма можливими засобами. Віримо в Збройні Сили України!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]