Барометр Швеція та ФРН не проти використання їхньої зброї для звільнення Криму

Швеція та ФРН не проти використання їхньої зброї для звільнення Криму

Просмотров: 227
16 Серпня 2022, 15:20

Швеція та ФРН не проти використання їхньої зброї для звільнення КримуУкраїна має право використовувати зброю, отриману від Німеччини та Швеції, для повернення Криму. 

Швеція та ФРН не проти використання їхньої зброї для звільнення Криму

Про це на спільній прес-конференції у Стокгольмі 16 серпня заявили глави урядів двох країн Олаф Шольц та Магдалена Андерссон, повідомляє  Укрінформ . 

“Ми підтримуємо Україну озброєнням, яке постачаємо. Ця зброя для того, щоб Україна могла з її допомогою захистити свою територіальну цілісність та суверенітет”, – сказав канцлер ФРН, відповідаючи на запитання, чи можуть ЗСУ використовувати західну зброю для повернення окупованого РФ півострова. Андерссон, у свою чергу, назвала історичним рішення щодо надання зброї Києву. “

Йдеться про те, щоб Україна могла захистити та оберігати свою територіальну цілісність”, – наголосила шведський прем’єр. Вона також додала, що “Росія не має виграти цю війну”. Обидва політики визнали, що для України та Європи “настали темні часи”. При цьому набуття енергонезалежності, а також вступ Швеції та Фінляндії до НАТО зміцнить безпеку ЄС.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]