Барометр Як довго США підтримуватимуть Україну

Як довго США підтримуватимуть Україну

Просмотров: 375
15 Серпня 2022, 09:24

Сполучені Штати Америки підтримуватимуть Україну упродовж наступних двох років.

Цьому не стануть на заваді навіть проміжні вибори до Конгресу і Сенату у листопаді 2022 року. Таку думку висловив колишній спеціальний представник США з питань України Курт Волкер в інтерв’ю “Главкому”.

– Думаю, ми побачимо дуже сильну і тверду підтримку України упродовж наступних двох років. Щодо середньострокових виборів, незалежно від того, чи республіканці отримають більшість у Палаті представників, чи в Сенаті, 80 відсотків республіканців та демократів в обох палатах твердо підтримують Україну. І, мабуть, скоро ми побачимо ще один пакет допомоги Україні, який буде схожим за своїми масштабами до того, що ми мали цього року, – сказав Волкер.

Він також прокоментував слова колишнього президента США Дональда Трампа про те, що Україна мала б піти на поступки Росії.

– Думаю, що він розкидається заявами, бо намагається посилити свою політичну позицію. У жодному разі у політиці США не знайдеться місця заклику, щоб Україна поступилася частиною території, – сказав дипломат.

Попри такі заяви, Трамп не є агентом російського впливу в американській політиці, переконаний Волкер.

– Я думаю, що він – популіст і націоналіст. І до речі, американці, які голосують за нього, мотивуються не зовнішньою політикою, Росією, Україною чи чимось іншим, а соціальними питаннями. Вони вважають, що ліві виступають за радикальні соціальні зміни й хочуть це зупинити. А Трамп виступає з гаслом “Америка понад усе”, говорить про аборти, зброю, навчання, трансгендерність, початкові школи. І це саме ті речі, які мотивують правих у США, і на яких він збирається нажити капітал, – пояснив Волкер.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]