Барометр Поліція Маямі передала Ірпеню вогнепальну зброю

Поліція Маямі передала Ірпеню вогнепальну зброю

Просмотров: 297
3 Серпня 2022, 14:13

Поліція американського міста Маямі передала владі Ірпеня 167 одиниць зброї, яку в червні викупила у жителів міста за програмою Guns 4 Ukraine. 

Зброю влада Маямі вирішила викупити у жителів міста, щоб зробити його безпечнішим, і передати українцям для захисту під час війни.

Про це повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

– Ще навесні ми звернулися до наших міжнародних партнерів з проханням про допомогу у боротьбі з російським агресором. У червні, у відповідь на наше прохання, з ініціативи комісара поліції Маямі Кена Рассела була проведена акція з викупу зброї в містян під назвою Guns 4 Ukraine. Охочим здати непотрібну зброю пропонували грошову винагороду в розмірі від 50 до 200 доларів за одиницю. До викуплених пістолетів та автоматів поліцейські Маямі додали й конфісковані, – написав Маркушин  у Telegram.

За його інформацією, зараз юридична процедура передачі зброї Ірпеню на стадії завершення – вже оформлена ліцензія та всі необхідні дозволи.

– Фактично сьогодні ми напрацьовуємо модель за якою, я щиро вірю, надалі Ірпінь та інші міста України зможуть отримувати зброю для своєї оборони. Зокрема, зараз тривають перемовини з містом Х’юстон, – додав міський голова Ірпеня.

Зброю, яку передала поліція Маямі, віддадуть ірпінським поліцейським та бійцям територіальної оборони.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]