Барометр Представницю рф хочуть відсторонити від престижного конкурсу краси

Представницю рф хочуть відсторонити від престижного конкурсу краси

Просмотров: 435
28 Липня 2022, 15:14

Організаційний комітет «Міс Україна Всесвіт» спільно з «Міс Україна Всесвіт-2021» Ганною Неплях звернулися до організаторів конкурсу «Міс Всесвіт» з проханням усунути російську конкурсантку Анну Ліннікову від участі в шоу.

Про це розповіла Ганна Неплях.

У заяві повідомляється, що через повномасштабну війну, яку розв’язали в кремлі, «росію потрібно забанити в усьому цивілізованому світі».

Неплях здивована, що питання про участь російських представників все ще існує.

– Я вважаю, що росія повинна бути забанена в усьому цивілізованому світі, щоб це стало для них уроком. Це має бути уроком як для цих «невинних» людей, так і для їхнього уряду. Весь світ дивиться, як вони катують нас, і дозволяє їм брати участь у мирних івентах типу «Міс Всесвіт»», – розповіла Неплях.

Російська модель Анна Ліннікова в цій сфері понад шість років. На офіційному сайті Міжнародного конкурсу краси зазначено, що вона співпрацювала з модельними агентствами Китаю, В’єтнаму, Японії, Кореї, Індонезії та Малайзії.

Раніше влада Естонії вирішила не допускати тенісистів з росії та ббілорусі до змагань на своїй території. Відповідний лист від ITF у середині липня отримали тенісисти цих країн-агресорок.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]