Барометр В ООН та ЄС засудили ракетний удар по порту в Одесі

В ООН та ЄС засудили ракетний удар по порту в Одесі

Просмотров: 323
23 Липня 2022, 15:37

Генеральний секретар ООН Антоніу Гуттереш та представник ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель засудили ракетний удар по торговому порту в Одесі , завданий наступного дня після підписання угод у Стамбулі про експорт зернових Чорним морем. 

В ООН та ЄС засудили ракетний удар по порту в Одесі

Генеральний секретар беззастережно засуджує повідомлення про удари, завдані сьогодні в українському порту Одеси. Учора всі сторони взяли на себе чіткі зобов’язання на світовій арені щодо забезпечення безпечного руху українського зерна та супутніх товарів на світові ринки. полегшення страждань мільйонів людей, що потребують по всьому світу “, – йдеться в  заяві  заступника прес-секретаря генсека ООН.

В ООН наголосили, що повне виконання домовленостей РФ, Україною та Туреччиною є обов’язковим.

” ЄС рішуче засуджує російський ракетний удар по морському порту Одеси. Удар по ключовій для експорту зерна мети через день після підписання Стамбульських угод особливо поганий і в черговий раз демонструє повну зневагу Росією міжнародним правом та зобов’язаннями “, –  написав  Жозеп Боррель. у твіттер.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]