Барометр Окупанти в Криму влаштували “полювання” на військового, який відмовився воювати проти України

Окупанти в Криму влаштували “полювання” на військового, який відмовився воювати проти України

Просмотров: 479
20 Липня 2022, 13:18

У тимчасово окупованому Загарбники оприлюднили знімок розшукуваного чоловіка у військовій формі. Йдеться про 33-річного водія Олексія Кандаурова, який служить у морській піхоті ворожої армії.

Загарбники оприлюднили знімок розшукуваного чоловіка у військовій формі. Він числиться водієм другого мотострілецького відділення другої мотострілецької роти першого батальйону 810-ї бригади морської піхоти зс рф.

Зауважимо, що вона дислокується у Севастополі в районі бухти Козачої в окупованому Криму. Входить до складу берегових військ чорноморського флоту.

Притичиною для оголошення на нього “полювання” окупанти назвали його відмову від участі у проведенні Кремлем “спецоперації” на території України.

“Вночі під час бойового чергування він дезертирував и зник у невідомому напрямку. Озброєний!” – стверджують загарбники.

Раніше зазначалося, що так звана влада Криму всіма силами намагається відправити місцевих чоловіків на війну проти України. Загарбники дали завдання створити у районах так звані призовні комісії для проведення “мобілізації”.

Паралельно в рф спостерігається сплеск інтересу до альтернативної служби, оскільки молоді росіяни бояться потрапити на війну й стати гарматним м’ясом.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]