Барометр Кім розповів, куди надсилати інформацію про навідників, щоб отримати 100 доларів

Кім розповів, куди надсилати інформацію про навідників, щоб отримати 100 доларів

Просмотров: 250
19 Липня 2022, 15:29

Як уже повідомлялося, голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім оголосив нагороду за затримання тих, хто коригує вогонь по Миколаївській області.

Сьогодні він опублікував у себе в телеграм-каналі дані, куди жителі Миколаївської області можуть передавати відомості про осіб, які, на їхню думку, коригують ворожий вогонь, а також передають російським військовим інформацію та допомагають їм.

Надсилати ці дані необхідно на електронну скриньку – [email protected] . При цьому необхідно вказати такі моменти:

  1. Дані особи, що здає окупанту місця знаходження українських військових або ворога, що коригує вогонь (ПІБ, номер мобільного телефону, адреса проживання, геолокація місця знаходження або інші наявні відомості, які допоможуть встановити особу).
  2. Детальний опис події або фактів, за наявності фото та відео докази або факти в електронному вигляді, що вказують на те, що особа допомагає військовим РФ.
  3. ПІБ заявника, контактний номер телефону для подальшого зв’язку та уточнення обставин. Після детальної перевірки та підтвердження наданої інформації людина отримає винагороду у розмірі 100 $.

“Допоможи зберегти Миколаївську від обстрілів”, – закликав голова ОВА.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]