Барометр Минирование Южно-Украинской АЭС оказалось ложным

Минирование Южно-Украинской АЭС оказалось ложным

Просмотров: 3453
11 Листопада 2021, 10:57

В Николаевской области не подтвердился факт заминирования ЮАЭС.

Как сообщалось, вечером, 10 ноября, на электронную почту полиции поступило сообщение о том, что Южно-Украинская АЭС заминирована. Так, тогда на место выехал ряд служб, был оцеплен район и эвакуированы сотрудники. 

В ходе обследования, предметов, которые бы представляли угрозу жизни или здоровью людей, не обнаружили.

– “В настоящее время принимаются меры по установлению лица, предоставившего ложное сообщение о заминировании. Решается вопрос о правовой квалификации происшествия”, – пишут в полиции.

На сайте ЮУ АЭС также выступили с заявлением:

Щодо загрози здійснення диверсії або акту ядерного тероризму у відношенні ВП «Южно-Українська АЕС» служба фізичного захисту підприємства повідомляє наступне.

Після отримання повідомлення про загрозу вибуху на атомній станції з метою запобігання, виявлення та припинення можливих актів терористичного чи диверсійного характеру на ВП ЮУАЕС задіяно антитерористичний штаб.

Ведуться пошукові заходи з виявлення предметів з ознаками вибухового пристрою на атомній станції. У перебігу пошукових заходів предметів з ознаками вибухового пристрою на ЮУАЕС не виявлено.

Особовий склад військової частини, що забезпечує охорону та оборону ЮУАЕС, а також загону воєнізованої охорони підприємства переведено в режим посиленого чергування.

Южно-Українська АЕС працює в штатному режимі.

Оперативну інформацію про роботу Южно-Української атомної станції цілодобово можна отримати за телефоном «гарячій лінії» 0-800-500-107 (дзвінки безкоштовні) або на веб-сайті підприємства www.sunpp.mk.ua.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]