Барометр Калейдоскоп спортивных достижений Южноукраинска

Калейдоскоп спортивных достижений Южноукраинска

Просмотров: 3403
29 Вересня 2021, 13:34

Спортсменки відділення художньої гімнастики СК «Олімп» УСО ВП ЮУАЕС плідно попрацювали минулими вихідними.

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - foto-gymnastyka-1.jpg

ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА

Одночасно  команди наших юних грацій взяли участь у змаганнях у місті Ізмаїл на Одещині та у місті Бориспіль Київської області.

Взяти участь у змаганнях відкритої першості спортивної школи з художньої гімнастики «Діамант» до міста Бориспіль 25 вересня приїхали 230 спортсменок з Київської, Чернігівської, Запорізької, Одеської та Миколаївської областей.  

Южноукраїнські дівчата, змагаючись серед спортсменок своєї вікової категорії, повернулися додому з повним комплектом медалей: 1 місце – Уляна Бузницька (2014 р.н., вправи без предмету), 2 місце – Інна Бойко (2012 р.н., вправи без предмету), 3 місце – Діана Левченко (2011 р.н., обруч та булави) та Вікторія Кравченко (2011 р.н., скакалка та м`яч).

Ще більш щедрим на медалі став виступ наших гімнасток на Всеукраїнському турнірі «Бесарабська осінь» у місті Ізмаїл Одеської області, участь в якому взяли 368 спортсменок.

Результатами виступу нашої команди на цих змаганнях стали перше місце у Анастасії Пірон (2004 р.н., вправа зі стрічкою), другі місця у Софії Травянко (2011 р.н., скакалка та обруч), Софії Воробйової (2010 р.н., скакалка та стрічка), Дар`ї Ніколайчук (2009 р.н., скакалка та м`яч) та Вероніки Бровкової (2007 р.н., м`яч та булави), треті місця вибороли Поліна Савранська (2013 р.н., скакалка та обруч), Марія Бобровська (2011 р.н., обруч та стрічка), Ксенія Абдулаєва (2010 р.н., обруч та стрічка), Віолетта Радченко (2010 р.н., обруч та булави), Римма Юдова (2009 р.н., м`яч та булави), Катерина Нестеренко (2008 р.н., м’яч та булави) та Софія Кравцова (2007 р.н., м’яч та булави).

Вітаємо всіх наших дівчат і бажаємо їм та їх тренерам-викладачам СК «Олімп» Г.Сіроченко та О.Бурцайло нових спортивних досягнень!

СПОРТИВНЕ ОРІЄНТУВАННЯ

З 24 по 26 вересня спортсмени спорткомплексу «Олімп» УСО ВП ЮУАЕС брали участь у Всеукраїнських змаганнях зі спортивного орієнтування «Україна Кубок Суворовця», які вже третій рік поспіль проходять у м. Олешки Херсонської області.

Протягом трьох турнірних днів 145 учасників з 10 регіонів країни змагалися на різних дистанціях. Здобутками нашої команди стали 16 медалей різного ґатунку. В особистому заліку спортивні здобутки прекрасні: два перших місця – у Дмитра Агафонова, працівника АУП ВП ЮУАЕС (довга дистанція, коротка дистанція група Ч-35), ще одне «золото» виборов Максим Руснак (середня дистанція, група Ч-16). Також у Максима Руснака – три других місця: на довгій та на короткій дистанціях і за сумою 3-х днів змагань. Такий же результат – три «срібних» медалі на тих же дистанціях – у Лева Синиці в групі Ч-10. На другу сходинку п’єдесталу цими днями піднімалися представники АУП Олександр Волков (довга дистанція, група Ч-21Е) та Віктор Ляблін (середня дистанція, група Ч-55), а у групі Ж-10 другою стала Ганна Кожухар (коротка дистанція). «Бронзові» нагороди – у Віктора Лябліна (довга дистанція, група Ч-55),  Лева Синиці (середня дистанція, група Ч-10), два третіх місця посіла Ганна Кожухар (середня дистанція та  за сумою 3-х днів, група Ж-10)

Головною метою таких змагань, де пліч-о-пліч змагаються спортсмени різних вікових категорій, є не тільки кількість та якість завойованих медалей, а й чудова можливість для молодого покоління спортсменів перейняти досвід від більш досвідчених товаришів по команді.

Тренерсько-викладацький склад секції спортивного орієнтування висловлює щиру подяку Дмитру Агафонову, Олені Агафоновій, Олександру Волкову, Валентині Волковій, Денису Трушкову, Віктору Лябліну та іншим южноукраїнським ветеранам спорту, які своїм життєвим прикладом демонструють нашим дітям активний спосіб життя та любов до фізичної культури та спорту, беручи участь у змаганнях такого рангу.

ФУТБОЛ

Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед юнацьких команд 2012-2013 року народження відбувся 25 вересня в смт. Любашівка Одеської області. Шість команд юних футболістів, серед яких – команда СК «Олімп» УСО, змагалися за право бути найкращими на спортивному майданчику Любашівської ЗОШ № 2.

На початку турніру команда СК «Олімп» УСО, під керівництвом тренера-викладача С.Яроховича, здобула перемогу в своїй підгрупі з рахунком 2:1 у спортсменів ФК «Балта», але поступилася з рахунком 0:3 команді «Дербі» (м. Первомайськ). В матчі за третє місце наші хлопці були вже більш зібрані та налаштовані тільки на перемогу. Мабуть завдяки командному духу та досить непоганому володінню м’ячем, южноукраїнські «олімповці» перемогли у цій грі своїх ровесників команди «ДЮСШ Криве Озеро» з рахунком 7:0. Найкращим гравцем команди СК «Олімп» на цьому турнірі було визнано Олександра Неграя.

Але, міні-футбол, як і великий футбол – гра командна, тож, вітаємо всіх наших хлопців з бронзовими нагородами турніру та бажаємо подальших спортивних успіхів!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]