Барометр В Южноукраїнську відкрилась виставка картин «Vera Vedi…»

В Южноукраїнську відкрилась виставка картин «Vera Vedi…»

Просмотров: 101
25 Липня 2013, 19:05

23 липня на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича у виставковій залі комунального закладу культури музейному комплексі міста «Козацької слави та військової техніки» відбулося відкриття виставки-продажу картин «Vera Vedi…» Марії Ачкасової.

Виставка приурочена до 1025-річчя Хрещення Київської Русі та пов’язана з процесом прийняття і поширення християнства на Русі.

Паралельно з виставкою проходила благодійна акція по збору коштів для онкохворого, відомого в місті Южноукраїнську талановитого художника, скульптора Владислава Ачкасова. 

На заході були присутні: представники виконавчих органів ради, священнослужителі Храму «Христа Спасителя», члени Южноукраїнської міської організації Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони» та мешканці міста. 

Виставка триватиме до 28 липня, тож всі бажаючи мають змогу ознайомитись з експозицією, повідомляє офіційний сайт Южноукраїнська.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]