Барометр ЮУ АЭС намерена изменить тариф на воду в сёлах Южноукраинской ОТГ

ЮУ АЭС намерена изменить тариф на воду в сёлах Южноукраинской ОТГ

Просмотров: 2315
13 Квітня 2021, 14:12

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» ВП «Южно-Українська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» інформує споживачів про намір здійснити коригування тарифу на послугу з централізованого водопостачання для споживачів, які є суб’єктами господарювання та не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання, шляхом коригування чинних тарифів з відповідними економічними розрахунками за окремою складовою витрат.

Чинні тарифи на послугу з централізованого водопостачання, які надає ВП ЮУАЕС в с. Іванівка та с. Панкратове встановлені рішенням Іванівської сільської ради від 24.12.2019 № 47, в смт. Костянтинівка – рішенням Костянтинівської селищної ради від 19.12.2019 № 76.

Підставою для звернення ВП ЮУАЕС із заявою про коригування тарифу є зміна вартості окремої складової тарифів із причин, не залежних від ВП ЮУАЕС, як суб’єкта ліцензованої діяльності, а саме, зростання витрат на оплату праці та витрат на сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування персоналу у зв’язку зі зростанням мінімальних соціальних гарантій (прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати) з 1 грудня 2020 року.

Відповідно до Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затвердженого наказом Мінрегіонбуду від 12.09.2018 № 239 ВП ЮУАЕС 09.04.2021 звернувся до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із заявою про встановлення (коригування) тарифу на централізоване водопостачання.

Інформація ВП «Южно-Українська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» про наміри зміни тарифів на централізоване водопостачання (смт Костянтинівка, 12.04.2021)

Інформація ВП «Южно-Українська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» про наміри зміни тарифів на централізоване водопостачання (с. Іванівка, Панкратове, 12.04.2021)

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]