Барометр Чоловік нардепки Кормишкіної пояснив, звідки в її декларації взялись ₴20 мільйонів

Чоловік нардепки Кормишкіної пояснив, звідки в її декларації взялись ₴20 мільйонів

Просмотров: 469
18 Жовтня 2024, 17:09

Народна депутатка Ірина Кормишкіна, яку підозрюють в незаконному збагаченні на суму в понад 20 мільйонів гривень, отримала ці кошти в спадок від свого батька.

Про це заявив чоловік нардепки Юрій Кормишкін.

Як відомо, НАБУ і САП повідомили про підозру у незаконному збагаченні чинній народній депутатці України Ірині Кормишкіній. За даними слідства, у 2021-2022 роках вона набула у власність активи на суму понад 20 мільйонів гривень. За них згодом було придбано будинок на Одещині, в якому депутатка наразі проживає. Водночас її офіційний дохід за цей період та заощадження становили не більше 2,7 мільйона гривень, які підозрювана використала на інші цілі.

“Я дуже сильно кохаю свою найкращу в світі дружину Ірину Кормишкіну і завжди є і буду поряд!!! Ви знаєте, що таке бути батьком? Це відповідати за майбутнє своїх дітей, навіть, після смерті. Мій покійний тесть, Царство йому небесне, який був дуже впливовою людиною в Миколаївській області, дійсно піклувався про свою доньку, мою дружину Ірину, і перед смертю залишив своїй дитині спадок, який вона задекларувала!!!” – заявив Юрій Кормишкін.

Він додав, що на тлі сьогоднішних новин “багато людей спіймали інформаційний хайп стосовно нашої сім’ї, смакують заголовками та тішаться штучно створеним обставинам, які дещо ускладнюють роботу та життя моїй дружині, а відповідно, і мені”. Проте він має намір підтримувати нардепку, а свою правоту сімʼя відстоюватиме в суді.

“Це принципово!!! Я нікому не дозволю безпідставно паплюжити честь моєї дружини, покривати наклепами нашу сім’ю!!!” – резюмував він.

Нагадаємо, що Ірина Кормишкіна (Аллахвердієва) народилась та побудувала кар’єру в Миколаєві, вона працювала у фінансових та страхових компаніях.

На парламентських виборах 2019 року вона потрапила до Верховної Ради як №116 у списку партії “Слуга народу”. Кормишкіна входить в Комітет ВР з питань фінансів, податкової та митної політики, є головою підкомітету з питань тарифного та нетарифного регулювання.

У 2023 році вийшла заміж за депутата Миколаївської облради від партії “Наш край” Юрія Кормишкіна. Змінила прізвище на Кормишкіна.

В декларації за 2023 рік Кормишкіна вказала, що набула у власність нерухомість на 5,1 мільйона гривень. В цю декларацію нардепка 6 разів вносила правки про істотні зміни. Зокрема про дохід від відчуження нерухомого майна на 6,4 мільйона гривень та дохід від відчуження рухомого майна на 1,2 мільйона гривень. Також вказаний годинник Hublot за 300 тисяч гривень.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]